понеделник, 4 април 2011 г.

Spring is here

Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала и реших, че e крайно време да покажа нещо. Откакто времето се позатопли, използвам всяка минута да съм със сина си навън или ако не това - да изчистя, докато го няма. Затова не се чудете къде съм се изгубила толкова време. На всичкото отгоре имам липса на вдъхновение и като прибавя и пролетната умора, просто не ми се сяда да правя каквото и да  било.
Днес ще ви покажа картичка, която направих преди седмица. Предполагам, повечето от вас са я видели в FB, защото първо там я публикувах.  Печатите на Penny Black ми станаха много любими и се радвам, че могат да се намерят при Елшите. И както заябелязвате от предишните ми няколко публикации, любимите ми цветове за този сезон са жълто, оранжево и зелено.И не на последно място искам да благодаря на Fragola, затова, че награди моя блог. Трогната съм наистина,  зарадвах се много. Ще изпълня част от условията, но не смятам да  продължавам играта, защото всички ние  заслужаваме тази награда. И така:

7 неща за мен:
Ще направя 27 год. на 25 април. Имам син на 2год. и 4 месеца. И  прекрасен мъж до себе си.
Незавършила рекламистка съм. Смятам да се дипломирам през май, ако успея да си довърша дипломата.
Много обичам да пътувам. Преди да се омъжа го правех често. Но напоследък нямаме много време и пари за това.
Предстои ми да си търся работа и се надявам да си намеря бързо.
Имам много мечти, всичките достижими. Но да видим кога ще се осъществят. Една от тях е да си  имам собсвен кабинет, където да творя и да подредя всичките си инструменти и материали. За сега не са много:)
Искам да си имам и едно момиченце.
Обичам котки. Имах сиамка, но почина преди година. Бяхме заедно 18 години. Тя беше най- добрата ми приятелка. Много я обичах, мойта малка глезанка.
Като дете в училище бях в паралелка по изобразително изкуство. И моята баба по бащина линия е била художничка. Надявам се , от нея да съм наследила някои умения и усета към цветовете.
И прибавям още: скромна и голяма комплексарка съм.

Благодаря, че наминахте. Хубава седмица ви пожелавам!
1 коментар:

  1. Много красива картичка,семпла но грабваща,много приятни тонове,много ми хареса!

    ОтговорИзтриване