четвъртък, 9 юни 2011 г.

Първи сватбени покани

Здравейте момичета,
Днес трябваше да ви покажа картичката за кръщенето, но тя още не е снимана и затова реших да споделя с вас първите си сватбени покани, които са 7 броя:)))) Младоженците са  мои приятели и ме помолиха да направя 5 покани ( и две резервни), които не са им достигнали по някаква причина, нямам представа каква. Останалите им покани са друг вид. Показах няколко варианта на булката от интернет и тя си хареса. Понеже сватбата е в екрю, решихме и тези покани естествено да са такива. Срокът за направата беша 2 дена и половина. Много се притесних, защото не съм правила до сега сватбени и не знаех дали ще се справя за толкова малък срок. Е успях да ги направя и се надявам Мими да ги е харесала, защото положих много усилия, а и ангажирах маса народ да ми помогне с инструменти, които нямам все още. И тук ще благодаря на Гери, Ем и Рали, че ми помогнаха. Момичета страхотни приятелки сте:) Ами това е и до скоро! Благодаря ви, че наминахте!



http://cardsaddicted.blogspot.com/

8 коментара:

  1. Петя, прекрасни са!Стилни,красиви,елегантни и нежно класически.Много ми харесват!

    ОтговорИзтриване
  2. Много харесвам такъв тип покани.Станали са много нежни и красиви. Справила си се прекрасно.

    ОтговорИзтриване
  3. Ето, че не е било необходимо да се притесняваш! Виж какви красиви са станали! Пък и нали, за това са приятелите, макар и виртуални - когато могат да помагат!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Петя поканите са просто великолепни и много нежни :)))Много ми харесва как си ги направила:))))Сигурно са останали много доворлни:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Прелестни са! И съм сигурна, че са си ги харесали!

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасни покани, много нежни и красиви :)
    Благодаря ти, че взе участие в предизвикателството зададено от мен при Картичкофуриите!

    ОтговорИзтриване
  7. Много красиви сватбени покани, излъчват нежност и стил!

    ОтговорИзтриване